Search

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Affiliates
free forum

Hogwarts
Harry Potter Magical Wand
Hogwarts
Harry Potter Magical Wand

You are not connected. Please login or register

Goto page : Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 3 of 3]

31 Re: Блестящото езеро on Fri 11 Sep - 21:14

Ще го давам на хумор. Значи седя си аз зяпам си през прозореца и скивам една Фтичка. Каца ми на перваза и ми мята някфо писмо. А ся де. Отварям аз и чета: Уважаеми господин Уърлд, с удоволствие ви информираме че сте приет в Училището по вълшебства и магии Хогуортс" Щях да припаднем. Баш ся ли? Ок отивам в Лондон да си купя дрънкалките и дофтасвам тука. Затва че общо взето е тва. *Излизам от Хумор-държанието*Кажи нещо интересно за себе си. Каквото решиш.

View user profile

32 Re: Блестящото езеро on Fri 11 Sep - 21:25

Гост

Guest
-Как ми се иска и при мен да беше така смешно.-казах през смях и след това приех нормален вид.Очакваше се да разкажа тежката си история.-Добре ще ти разкажа и аз,но да знаеш че ще съкратя леко.Накратко баща ми е загинал по време на пътуване.Майка ми ме е пратила при нейни приятели за да е сигурна че ще съм в безопастност.След това и тя е загинала.И накрая сега живея с леля си.-разказах.-Доста е объркано знам,но просто не ми се разправят подробностти.Сега за какво ще говорим?-побързах да сменя темата.

33 Re: Блестящото езеро on Fri 11 Sep - 21:29

Нещо смешно. И на мен не ми се говори за тъжни неща. Кажи нещо интересно, смешно,любовно. Каквото искаш. Ще обсъждаме каквото кажеш.

View user profile

34 Re: Блестящото езеро on Fri 11 Sep - 21:33

Гост

Guest
-Всъщност нямам и идея какво да ти кажа.Всъщност ти имаш ли приятелка?-попитах и се изсмях.Откъде ли ми идваха такива глупави въпроси.-Не ми обръщай внимание,понякога не се сдържам и питам глупави въпроси.-казах и погледнах извинително.

35 Re: Блестящото езеро on Fri 11 Sep - 21:36

В какъв смисъл приятелка? Приятелка или гадже? Не те разбирам. Питай си и аз съм такъв понякога. Като се чуя си въртя показалеца около слепоочието.

View user profile

36 Re: Блестящото езеро on Fri 11 Sep - 21:42

Гост

Guest
Имах предвид гадже-казах и се засмях.Не очаквах да не схване въпроса.-Май и ти имаш някакви навици?-попитах след това.Накрая замлъкнах и реших за малко да помълча и да го оставя да разпита и да отговори.

37 Re: Блестящото езеро on Fri 11 Sep - 21:44

Не нямам си. А ти? За какви навици ме питаш? Нищо не разбирам.

View user profile

38 Re: Блестящото езеро on Fri 11 Sep - 21:53

Гост

Guest
Ами нали каза,че си си въртял показалеца около слепоочието при определени случаи.Според мен това си е навик.Както и да е питай нещо.-казах и погледнах към водата.

39 Re: Блестящото езеро on Fri 11 Sep - 21:55

Имаш ли си гадже? Ако ти е неприятно да говорим за това ще я сменим веднага.

View user profile

40 Re: Блестящото езеро on Fri 11 Sep - 21:59

Гост

Guest
-Спокойно вече приех мисълта за това.Въпреки че едва ли може да се нарече точно че имам гадже.-всъщност и аз незнаех все още какво бе всичкото това.-Надявам се не се разочароваш?-попитах жално и след това добавих.- И май с това завършихме темата.

41 Re: Блестящото езеро on Fri 11 Sep - 22:01

Поне харесваш ли някой от форума или извън него? Не може де не харесваш някой.

View user profile

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 3 of 3]

Goto page : Previous  1, 2, 3