Search

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Affiliates
free forum

Hogwarts
Harry Potter Magical Wand
Hogwarts
Harry Potter Magical Wand

You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Отдел "Мистерии" on Mon 11 Jan - 23:08

Още от самото име се разкрива,че в този отфел се разследват мистерии.Много от магьосниците,който са работели тук са напускали непредвидено,защото са полудявали:
Служби и управления:

• сл. пророчества
  • стаята на смъртта
  • стаята с мозъците
  • стаята с времевъртите
  • стаята с планетите

View user profile

2 Re: Отдел "Мистерии" on Mon 25 Jan - 18:44

Алис вървеше,а след нея и учениците.Когато стигнаха пред врата,на която имаше табела "ОТДЕЛ МИСТЕРИЙ". Алис спря и се обърна към останалите ученици:
-Това е отдел мистерий!Един от известните отдели в министерството.Тъй като аз не знам много за отдела ще ви разведе някой от служители.В осем часа се прибираме в хотела.О,щах да забравя.Всеки ден ще разглеждаме един от отделите в министерството,а на 30 може да се видите със семействата си.Макр,че ако ви освободят може да прекарате някой ден със тях.-Алис погледна зад себе си и видя,че дръжкта на вратата се завърта и набързо завърши:
-Е добре дошли в министерството.Приятно разглеждане и в осем часа искам всички ви в хотела иначе който го няма се връща в Хогуортс!!!...

Ами може да пишете РП какво сте правили,какво ви е направило впечатление и т.н.

View user profile

3 Re: Отдел "Мистерии" on Mon 25 Jan - 19:20

Идеята на порефсор Кълън да посетят министерството на магията беше направо чудесна и доста от децата веднага се записаха за екскурзията и за по-малко от час вече бяха във Лондон,където се настаниха във едни от най-шикозинет хотели на града "Маргарет"Крис нямаше търепние да посети мястото,така че бързо се преоблече и се пирсъедини към децата,който чакаха учителката им да ги заведе до мястото.Когато пристигнаха,вялозха вътре и се озоваха пред един от отделите-отдел Мистерий.
Учителката им каза няколко думи,селд което ги предуперди да не закъсняват да се приберат във хотела и се запъти нанякъде.Крис моментално влезе във помещението и започна да разгледа.Имаше толкова внушителин неща,че не можа да откъсне поглед от тях.
-Мога ли да ти помогна със нещо?-изведнъж се чу студен,но пък доста младежки глас и когато момечто се обърна,завари до себе си привлекателлно и карсиво момче,облечено със официален костюм,който го гледаше изпитателно със своите красиви сиви очи.
-Ами,всъщност ние имаме разхозка из министерството и заедон със порфесор Кълън решихме да обиколим всички отедли-каза плахо момчето,окето се беше свило под стоманения поглед на другото момче,окето не беше много по-голямо от него.
-Разбирам,професор Кълън ни предупреди,че ще дойдете-отвърна красивият непозант и зловеща усмивка му се плъзна по лицето.Аз се казвам Валентин Шевченко и отговорям за този отдел.Ако искаш,ела със мен и ще ти покажа какви неща се крият тук.
Идета беше доста примамлива и въпреки,че изпитваше страх от непознатият,Крис не се дърпа и се съгласи.
-Отлично,нека пърават ни стъпка да бъде стаята на смъртта-отвърна господин Шевченко,който хвана за ръка момчето и се отпарвиха към една тъмна и доста изоставена стая,над която имаше номер 2 със златен шрифт изчистен.

View user profile

4 Re: Отдел "Мистерии" on Thu 11 Feb - 21:32

След посещението на децата от училището за матий Хогуортс,Валентине реши да побърза със осатанлата работа,която му предстоеше.Този студен и красив млад мъж,който се целеше на доста високи постове във министерството,остана доста впечатлен от младият Кристофър и реши да го проучи.Нямаше много работи във последните два часа,така че реши да даде една задача нас своят помощник и се надяваше,че ще получи добри резултати.
-Госпожице Смит,бих те ли извикала при мен господин Дан Крейг,за да обсъдим един въпрос?-обади се от совя офис Валентин на своята секретарка и зачака търпеливо своя помощник,която не блестеше със някаква красота,но за сметка на това беше истински гений.
За по-малко от пет минути притесненият мъж влезе вътре и като се настани на креслото срещу годподин Шевченко,зачака заповеди.
-Радвам се да те видя,Дан,имам да ти поставя една задача-лукаво се усмихна мъжът и очите му потъмняха зловещо.
-На вашите услуги съм,господине-подчини се Крейг,който имаше респект от своя шеф и не се осмеляваше да не му се подчинява.
-Хвърлих око върху едно момче,окето преди два дене беше на екскурзия във министерството и задено със клаас си обиколиха някой от отделите.Аз му показах този отдел и по време на разговара ни ,установх,че ще ми бъде от полза.
-Искате да го проуча,в смисъл да намеря информация за него и да я предам?-попита Дан,досещайки се за намеренията на боса.
-Точно така-кратко отвърна Валентин и продължи.Искам я във рамките на 72 часа и освен това бих искал да го държиш под око.
Разговорът се проточи около половин час и когато неговият подчинен излеез от помещението,младият служител остана насаме във кабинета си и негомвият ум започна да крои зловещи планове.

View user profile

5 Re: Отдел "Мистерии" on Sun 13 Jun - 7:12

Точно във осем часа,Валентин се оказа във министерството и бързо тръгна към своя отдел,който се намираше на първия етаж.По пътя си не видя никой и това беше разбираемо,защото повечето служители бяха осободени,ако не се броят шефовете,който са останали да обсъждат важни въпроси.Нямаше си идея защо го викат,но се надяваше да е по важен въпрос иначе щяха да съжаляват.Беше разбрал,че срещата ще се състой във неговият кабинет въвотдел Мистерий и щом неговата секретарка г-ца Смит,която му съобщи имената на присъстващите.Той само се усмихна,защото нук щяха да бъдат самият министър на магията,няколко чужди посланика от чужди държави и дори самият министър председател на мъгълското правителство.Когато влезе вътре,видя струпаните хора и със студеният си глас каза:
-Добро утро,господа!Разбрах,че сте ме викали.Надявам се въпросът да е важен,защото не ми се иска да си губя от ценното си време-произнесе той и напарви кисела физиономия.
-Здравейте,г-нШвечнко-поздрави го министърът на магията.Съжалявам,че сега се налага да ви викам,обаче въпросът е спешен и трябва да се вземат някакви мерки.
-За какво става дума2-попита младежът със сух и безпристрасен глас.Да не се случило нешо?
-Правилно казахте,истинска катастрофа-обади се един от мъжете,който не познаваше.Казвам се Накито Хобаяши и съм посланик на японското училище за магий"Златните сърца".Проблемът е,че късно вечерта е станало нападение на няколко мъгълски училища,окйто са били запалени и при тези нападения имаме подозрения,че са замесени хора от това министерство.
Валентин,който по природа беше бездушен и студен младеш,сега наистина остана поразен от чутото и поиска да научи всичко най-подробно.Разговорът продължи цели три часа и през това време той научи такива шокираши разкрития,че не можа да се опомни.Остаан поразен от чутото и при тези обсотятелства трябваше да се везмат мерки.
-Ако искате,можете да ни придружите на тази среща-обади се г-н Медсън,министър председателят на мъгълите.Ще сте ни от голяма помощ,пък и няма да имате никакъв проблеб да стигнете до причината и виновника за това.
-Разбира се,че ще дойда със ва сгоспода-отвърна той и цялата група излезе от кабинета и се отправиха към мястото,ъкдето щяха да се магипортират.

View user profile

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]