Search

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Affiliates
free forum

Hogwarts
Harry Potter Magical Wand
Hogwarts
Harry Potter Magical Wand

You are not connected. Please login or register

Goto page : Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 2 of 2]

16 Re: Киносалон on Thu 15 Jul - 21:01

-Спокс, и аз правя коментари понякога. Да, слушам те-разсмях се. Мелани продължи и аз я слушах. По едно време загубих интригата.
-Оф, сега какво стана?-попитах момичето , а тя ми отговори.
-Знаеш ли, въобще не е скучно с теб-отбелязах и погледнах към екрана.

View user profile

17 Re: Киносалон on Thu 15 Jul - 21:06

Аз се разсмях и се загледах в екрана.По едно време дадоха във близък план краля Румпелщински,а на мен ми стана толкова смешно,че си изтървах пуканките.Наведох се да ги взема,но се сблъснах с Дерек.Двамата се разсмяхме и..

View user profile

18 Re: Киносалон on Thu 15 Jul - 21:11

Започнах да пия от колата си, когато Мелани се разсмя пак. И на мен ми стана смешно, дотолкова, че колата от устата ми изхвръкна през носа ми. Не беше приятно усещането, но ми стана смешно и продължих да се смея. На Мелс също и стана смешно и продължи да се смее. Погледнах я и тя ме погледна, когато...

View user profile

19 Re: Киносалон on Thu 15 Jul - 21:15

С Дерек се гледахме когато зад него изведнъж се появи охраната,която ни помоли да напуснем залата.Ние с Дерек се спогледахме и напуснахме залата:
-Супер.От няколко часа съм тук и вече ме гонят от киното!-Дерек се усмихна и попита:
-Сега..накъде?-Аз се огледах и отвърнах:
-Аз съм новата..така че отиваме където ти кажеш..

View user profile

20 Re: Киносалон on Thu 15 Jul - 21:19

-Ами, вкъщи, ако искаш-предложих. - Ще послушаме музика, някой филм може да си пуснем.
-Добре, хайде-отговори Мелс и тръгнахме към вкъщи.

View user profile

21 Re: Киносалон on Sun 3 Apr - 10:39

Днес реших да отида на кино. Не бях ходил от доста време и помислих, че ще ми се отрази добре. Когато отидох в МОЛ-а и видях списъка с филмите попаднах на "Восъчната къща". Взех си пуканки и сода и влязох в салона. Нямаше почти никой. Седнах на последния ред и седнах. Взех си от пуканките и видях някой да влиза в салона. Тръгна към моя ред. Беше момиче..Това беше Кристен.

View user profile

22 Re: Киносалон on Sun 3 Apr - 11:14

Рамона Евънс

Рейвънклоу
Рейвънклоу
Скукаа!
Бях се изпънала на мекото диванче в хола, прещраквайки от канал на канал. Нямаше нищо интересно по телевизията. Имах чуството, че всеки момент ще заспя. Едвам сдържах очите си отворени. Щях да се побъркам!
Радвах се на почивните дни повече от всеки друг, но вече започваше да ми омръзва цялото това излежаване вкъщи. Исках да изляза, да съм сред хора, да се забавлявам, а не да вися у дома, чудейки се коя сапунка да гледам. Пфф! Това можех да си го правя, когато остарея.
Скочих пъргаво и хукнах към втория етаж. Преоблякох скъсаната тениска с черно бяло потниче и замених стария анцунг с черни дънки. Допълних тоалетът си и с няколко гривни. И вече бях готова! Хвърлих последен поглед на огледалото и взех ключовете си от раклата до леглото.
Стоях пред МОЛ-а, гледайки големия билборд.
- Бърммм.. - промърморих под нос.
Поех си въздух, сякаш ми предстоеше нещо супер важно! А всъщност нямах планове за остатъка от деня.
Влязох, преминавайки през блъскащата се тълпа на входа, и се отправих към киното. Защо да не гледам някой филм, а? Огледах набързо програмата, но нямаше значение какво ще е точно. След пет минути започваше "Восъчната къща" и без да мисля, си купох билет и пуканки. Може би щях да съжалявам за пуканките.. Добре, че пропуснах закуската тази сутрин.
Влязох в кино салона и седнах да последния ред.

View user profile

23 Re: Киносалон on Sun 3 Apr - 11:23

Кристен се приближи, но явно не ме видя. Изсмях се леко. Тя седна до мен, но пак не ме позна. Реших да се избъзикам с нея..
- Здрасти-казах, като се стремях да не изпадна в истеричен смях. - И ти ли обичаш трилърите?
- Ъмм, да - изсмя се тя. Лампите изгаснаха бавно и стана съвсем тъмно.
- Как се казваш - попитах я.
- Анонимка - изсмя се пак.
- Дерек, приятно ми е...- казах и избухнах в смях.

View user profile

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 2 of 2]

Goto page : Previous  1, 2