Search

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Affiliates
free forum

Hogwarts
Harry Potter Magical Wand
Hogwarts
Harry Potter Magical Wand

You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

Стаята беше малка и приветлива.Имаше доста прозорци и когато учениците се събираха, винаги в центъра на стаята имаше една голяма маса,на която можеше да се намерят сякакви видове храна.Ръководителят често стоеше в стаята и се приготвяше за първата си сбирка.Когато най-после настъпи време и за нея..

View user profile
Бях доста нервна,днес щеше да е първата ми сбирка със съмишлениците ми от клуба,който ръководех.Не знаех дали съм се подготвила добре.Това,което знаех е само че исках да се справя добре и да направя хубаво впечатление.Отново вървях по тесният,но дълъг коридор,когато най-накрая стигнах до сравнително малката вратичка на стаята си.Влязох вътре и се огледах.Пердетата бяха добре,храната и напитките бяха готви.Оставаше само да изпробвам диванчето.Седнах върху него и трябва да призная беше доста удобно. Часът беше 11:59.. оставаше само още една минута,до точният час на нашето събрание.Тогава по иначе тихия коридор чух стъпки.Някой идваше... И наистина точно в 12 часа.. стаята беше почти пълна.Реших че е време да започна.
-Здравейте всички!Казвам се Хейли Улиамс и съм ръководител на клуба!Днес е нашата първа сбирка,затова е толкова важна за мен.Постарах се доста,дори мислех днес да изнесе нещо като кратка характеристика,но реших че е по-добре първо да се опознаем.Искам да благодаря на всички,които се записаха в клуба,надявам се да си искарате добре!Ще работим по много проекти,понякога ще имате да пише и по някой друг доклат,надявам се това да не ви пречи!В карайна сметка тук всичко опира до духчетата!*засмях се леко* Е това е от мен за сега!Радвайте се на останалата част от деня!

View user profile
Идеята за организиране на такава сбирка,за да се помогне на домашните духчета беше прекрасна и Крис със все сърце откликна на призива на Хейли и моментано се записа.
Имаше огромното желание да помогне на тези горки създания да ъбдат защитени и да не бъдат използавни като парцали от свойте алчни господари и те да имат правото на глас.
Доста хора се бяха записали и тода беше доста добре,защото разбираха отговорността от порвеждането на тези сбирки и всеки можеше да помогне по свой начин.След като беше свободен от всякави задължение по отношение на учебните предмети,момечтонабързо хапна и точно във 12,00 ча са на обяд се запъти към приземния етаж,където се намираше стаята предназначена за сбирката на всички участници.
Щом влезе,видя че е първи и без да губи време се настани на един мек диван и зачака Хейли да дойде.Тя беше чуедсна ораторка,ораганизаторка и тази нейна иниациатива щеше със сигурност да пожъне успех.Момичето влезе във ведро и добро насторение,поздрави Крис и като зае своето чясто,зачака остаанлиет да дойдат и скоро вече сбирката беше открита.През чялото време докато говореше Хейли,първокурсникът се убеждаваше,че решението за тази организация беше правилно и със лидер акот нея ниокй нямаше да загуби.Със удовоствие щеше да се захване за робта,само да каже кой какви задължеиня ще има и цялата тази стая щеше да закипи от детски труд.Лекцията беше повече от прекрасна и от тази първа сбирка,първокурсникът остана със прекрасни впечатления и покрай Хейли разбра,че човек ако е добър и искерн може да постингне много във този живот.

View user profile

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]